• ASICS TRABUCO MAX

    by Christof De Schaepmeester / Jul. 12, 2021

    Met de invoer van de Guidesole technologie in het trailrun segment is het duidelijk waar ASICS met deze schoen naartoe wil. Lange afstanden of ultra-trail, helemaal mijn ding dus!

  • "Easy Rider" Gel-Cumulus 23

    by Mandy Wunnink / Jun. 08, 2021

    Nog nooit had ik op de Gel-Cumulus gelopen tot nu. Toch zonde dat ik daar zo lang mee heb gewacht.

  • Energiebesparingsmodus AAN met de Evoride 2

    by Glen Van den Bulcke / May. 18, 2021

    Na mijn eerdere, positieve ervaringen met de Metaride en Glideride, keek ik alvast uit naar een lichtere en (nog) snellere versie, de Evoride 2. De ontwikkeling van de schoen is ook gebaseerd op de ‘METARIDE-filosofie’. Dit heeft tot doel om met de gebogen zool de algehele belasting te verminderen. Lees verder en ontdek mijn ervaring met deze schoen.

  • Magic in a shoe box?

    by Valerie Joesten / May. 17, 2021

    Nadat ik vorige maand al een voorproefje kreeg met het lopen op een carbonplaat met de metaracer, nu plaatste de pakketbezorger een pakketje voor mijn deur met de nieuwe Magic Speed. De Magic Speed is gemaakt zowel als trainingsschoen en als wedstrijdschoen en gemaakt voor snelheid. Is deze schoen ook echt magisch? Ik deel graag mijn eerste ervaringen met jullie.

  • REVIEW ASICS MAGIC SPEED: DE IDEALE TRAININGSSCHOEN?

    by Dennis Licht / May. 15, 2021

    ASICS heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de introductie van 3 nieuwe typen schoenen, waarvan er inmiddels twee op de markt zijn gebracht. Zo heb ik al eerder een review geschreven over de ASICS METASPEED SKY, maar brachten ze ook tegelijkertijd de ASICS MAGIC SPEED uit. De afgelopen twee weken heb ik ook deze paar schoenen uitvoerig kunnen testen. Tijd dus voor een review.

  • Meer energie met de ASICS GlideRide 2

    by Wesley Plompen / Apr. 25, 2021

    Daar is die dan! De nieuwe versie van mijn favoriete duurloop schoen. Afgelopen maand mocht ik al lekker kilometers maken op de ASICS GlideRide 2. Deze neutrale hardloopschoenen zijn gemaakt om je verder en langer te laten lopen! Ik ben erg enthousiast en deel graag mijn eerste ervaringen met jullie!

  • REVIEW ASICS METASPEED SKY: THE NEXT GENERATION SHOES THAT ARE MADE TO FLY

    by Dennis Licht / Apr. 15, 2021

    A couple of weeks ago ASICS launched its fastest shoe that they ever made. I got the opportunity to test the shoes to its and my personal limits. After running approximately 150 kilometers on these shoes it is time to write a review. In English this time. I will share you my personal findings about these new type of carbon plated shoes.

  • De snelste carbon schoen die ASICS op dit moment heeft: De ASICS METASPEED SKY!

    by Wouter van Rossum / Mar. 31, 2021

    Eindelijk is hij er! De nieuwste innovatie op het gebied van carbon schoenen van ASICS genaamd METASPEED SKY. Alleen de naam geeft al aan dat dit om een waanzinnig snelle schoen gaat. Als FrontRunner had ik de eer om deze schoenen al iets eerder te mogen testen. Nieuwsgierig wat ik van deze pareltjes vind? Lees dan snel verder.

  • Mijn nieuwe Asics Gel Kayano 27 Tokyo

    by Jordi de Heer / Mar. 26, 2021

    De Asics Gel Kayano 27 is een alledaagse schoen voor de overpronerende hardloper. Ik kreeg de mogelijkheid om deze te testen in Tokyo uitvoering.