• De lange afstandsschoen van het jaar?

    by Jordi de Heer / Dec. 08, 2022

    De schoen die mij afgelopen maanden aan meerdere PR’s heeft geholpen en daarom noem ik hem de lange afstandsschoen voor de overpronerende hardloper van het jaar.

  • Zichtbaar in het donker met ASICS LITE-SHOW

    by Xander Veeneman / Nov. 30, 2022

    De dagen worden weer korter en de schemering komt weer sneller. Om zichtbaar en warm te blijven draag ik in deze periode de ASICS LITE-show jas en tight. Wil jij weten hoe deze set mij bevalt? Lees dan hieronder verder.

  • ASICS Heren Winterset Jackets

    by Robert-Jan Arke / Nov. 27, 2022

    De nieuwe ASICS winterset is afgelopen week binnengekomen en deze heb ik al uitgebreid getest in winterse temperaturen, regenachtige omstandigheden en onder andere in Kopenhagen. Lees hier hoe de jackets van de winterset bevallen naar oplopende warmtegraad.

  • ASICS GEL KAYANO LITE 3 REVIEW

    by Jonathan Barbosa / Nov. 27, 2022

    Ik had de GEL KAYANO LITE 3 mogen testen tijdens mijn duurloop trainingen richting de Amsterdam Marathon. Ik was ontzettend benieuwd hoe de LITE variant mij zou bevallen. Ik had namelijk nooit de eerste 2 edities kunnen testen, maar hoorde genoeg positieve verhalen erover. Is de LITE variant wel echt van toegevoegde waarde ten opzichte van de orginele kayano’s? Dat lees je hieronder in mijn review!

  • Having a BLAST!

    by Glen Van den Bulcke / Nov. 27, 2022

    Ik liep de afgelopen 2 weken verschillende trainingen met de nieuwe Dynablast 3. Mijn bevindingen deel ik graag met jullie.

  • Goed zichtbaar met de nieuwe Lite-Show kledingset!

    by Jeroen Balk / Nov. 26, 2022

    Onlangs kreeg ik de nieuwe ASICS Light Show kledingset, die ik voor jullie mag reviewen.

  • Kom maar op met de winter.

    by Gerrit Voortman / Nov. 26, 2022

    Asics heeft voor deze winter weer een mooi set winter kleding op de markt gebracht. Laat je dus niet weerhouden om in de winter of bij slecht weer niet te gaan hardlopen.

  • Niemand ziet je over het hoofd met de ASICS Liteshow collectie

    by Natalie Sinke / Nov. 26, 2022

    Nu de dagen weer korter worden en het pas laat licht en weer vroeg donker wordt, heb je soms even een zetje nodig om toch in het donker de deur uit te gaan om hard te lopen (ik stiekem soms wel hoor). De schitterende nieuwe ASICS Liteshow collectie helpt je daarmee.

  • ASICS GLIDERIDE 3 REVIEW

    by Jonathan Barbosa / Nov. 26, 2022

    Ik had de afgelopen periode tijdens mijn voorbereiding voor de Amsterdam Marathon eindelijk de ASICS GLIDERIDE 3 mogen testen. Veel duurloop trainingen mee gedaan, daarnaast ook de halve marathon van CPC Den Haag mee gelopen. Ik ben zeer positief over deze schoenen, ondanks dat het een neutrale schoen is. Wat vind ik zo geweldig aan de ASICS GLIDERIDE 3? Dat lees je hieronder in mijn review!