U moet op uw schoenen kunnen vertrouwen als u bijvoorbeeld een lob wilt halen of naar de grond moet duiken om de bal te onderscheppen. ASICS’ korfbalschoenen voor vrouwen zijn geschikt voor spelers van elk niveau en bieden u een schoen die duurzaam, dynamisch en solide is, zodat iedereen een winnaar kan zijn.


Korfbal is belastend voor uw voeten dus is het heel belangrijk om goede schoenen te kiezen die voldoende bescherming bieden. Dit betekent: schoenen die snelle veranderingen in richting, hoge sprongen en harde landingen aankunnen en natuurlijk grip hebben om te voorkomen dat u uitglijdt, zelfs als het regent. Onze korfbalschoenen voor vrouwen zijn ontwikkeld in samenwerking met professionele en amateurspelers zodat onze schoenen voldoen aan uw behoeften. We hebben de schoenen voorzien van belangrijke eigenschappen zoals GEL-demping en zeer duurzame rubberen zolen en extra ondersteuning voor uw enkels.

Voor een complete korfbal outfit kunt u uw korfbalschoenen combineren met onze dameskleding en om te voorkomen dat het zweet in uw ogen loopt, hebben we zweetbanden voor dames. Om al uw korfbalspullen in te vervoeren, hebben we een uitgebreide collectie tassen en rugzakken voor vrouwen.