Bij een sport als netbal moet je compleet kunnen vertrouwen op je sportschoenen. De ASICS netbal schoenen bieden spelers van elk niveau een duurzame, dynamische en betrouwbare schoen die je zal helpen je team naar de overwinning te leiden.

Netbal vergt veel van je voeten en daarom is het erg belangrijk dat je netbal schoenen kiest die bij de behoeften van de sport passen. Kies netbal sportschoenen die snelle veranderingen in richting, hoge sprongen en landingen aankunnen en daarnaast genoeg grip hebben om wegglijden te voorkomen, zelfs bij nat weer.

Onze dames netbal schoenen zijn ontworpen in samenwerking met pro en amateurspelers zodat wij een schoen aan kunnen bieden die precies bij jouw behoeften past. We hebben belangrijke functies toegevoegd zoals onze GEL™ kussens en uiterst duurzame rubberen zolen, waarnaast de schoenen ook extra ondersteuning hebben om het risico van een verdraaide enkel te verkleinen. De ASICS netbal sportschoenen voor dames zijn gemaakt van een lichtgewicht materiaal, wat betekent dat je je sneller over het veld kunt bewegen. We hebben ook gebruik gemaakt van mesh panelen aan de bovenkant van onze netbal sportschoenen, wat zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor je voeten niet te warm en oncomfortabel zullen worden.

Alle ASICS netbal sportschoenen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen zodat je altijd een paar kunt vinden dat bij jouw stijl of dat van jouw team past.

Om je look af te maken kun je je netbal sportschoenen, voor al die belangrijke trainingssessies, combineren met onze dames kleding. We hebben ook handige accessoires ontworpen, zoals zweetbandjes om je ogen zweet-vrij te houden, kniebeschermers om je te beschermen bij het vallen en petten voor als het zonnig is. Bekijk daarnaast onze dames tassen waarin je je spullen comfortabel en stijlvol kunt opbergen.